KONTAKTAI

V.Kudirkos g. 33, LT-71124 Šakiai
Raštinės tel. (8 345) 60176
gimnazija@ziburys.sakiai.lm.lt

PAMOKŲ LAIKAS

1.8:00-8:45
2.8:50-9:35
3.9:45-10:30
4.10:50-11:35
5.11:55-12:40
6.12:50-13:35
7.13:45-14:30
8.14:35-15:20

NAUDINGOS NUORODOS

Pirmokų krikštynos
2022-11-16
Trumpą ir netikėtą kvietimą gavome likus dviem savaitėms iki krikštynų šventės. Vieną akimirką klasė dar kalbėjosi, kitą - jau turėjome rankose auksinį bilietą.  Iš pradžių išsigandome, nežinojome ko tikėtis, tačiau, perskaitę informaciją, apsidžiaugėme. Mūsų krikštynų tema „Vilis Vonka ir šokolado fabrikas“ skambėjo smagiai, todėl užplūdo dar daugiau emocijų. Klasėje visi pradėjome dalintis idėjomis ir diskutuoti.

Iš pradžių ne visi buvo  nusiteikę dalyvauti ir ruoštis renginiui, tačiau gana greitai nustebino klasės draugų įsitraukimas, draugiškumas bei organizuotumas, todėl pasiruošti nebuvo sudėtinga.  Visa šokį bei vaidinimą sukūrė kelios klasiokės su mokytoja. Ruošėmės iš lėto, po šiek tiek laiko nusprendėme paimti jautį už ragų ir pradėjom ruoštis rimčiau.  Kitos klasės taipogi buvo nusiteikusios rimtai ir kūrė puikius pasirodymus.
 
Sulaukus šventės dienos kankino baisi nežinia, bet klasėje vienas kitą palaikėme ir raminome. Lygiai 14.00 val. sulaukėme smarkaus beldimo į duris. Renginys prasidėjo garsiai bei chaotiškai - visos pirmos klasės bėgte bėgo iš kabinetų ir vengė purškiamų dezodorantų bei purškalų nuo uodų. Ištrūkus į lauką mums buvo surakintos rankos ir kojos. Tai šiek tiek sutrikdė, bet bendromis jėgomis visi sėkmingai pasiekėme trečiame aukšte įsikūrusį pagrindinį fabriką, tiksliau, aktų salę.  Nuotaiką iš pradžių gal kiek sugadino ir atimti telefonai, norėjosi užfiksuoti daugiau linksmų akimirkų.

Antrokai pasirodymą pradėjo puikiai įkūniję pagrindinius filmo veikėjus, mus stebino pačių darytos dekoracijos ir linksmi šokiais. Buvo paruoštos kelios smagios užduotys pirmokams, tačiau viena iš įsimintiniausių buvo šarados. Įvykdę šią užduotį gavome karštos, labai labai saldžios arbatos, kurią turėjome greitai išgerti, o išgėrus laukė dar vianas netikėtumas - iš arbatinuko buvo ištraukta kojinė.

Baigiantis renginiui antrokai mums davė nurodymą klauptis ir visi choru davėme priesaiką. Po jos ragavome „skanią“ šokoladinę košę  ir buvome oficialiai pakrikštyti ir  pažymėti „F“ raide, kuri reiškė „Fuksai“. Smagu, kad tos pačios košės teko ragauti ir mūsų naujajam direktoriui.

Po renginio visi išsiskirstėme su šypsenomis, laukdami kupino nuotykių vakaro, kuris dovanojo daug įspūdžių bei naujų pažinčių. Apibendrinant, mūsų krikštynos buvo vienas iš nepamirštamiausių renginių.
 
1b klasės žurnalistikos modulio mokiniai
        
 
NUOTRAUKOS
Kitos naujienos
PAGRINDINIS
© 2016 - 2024. Šakių “Žiburio” gimanazija. Visos teisės saugomos. Kopijuoti turinį be raštiško gimnazijos sutikimo griežtai draudžiama.
Kūrė: Justas Dėnas