KONTAKTAI

V.Kudirkos g. 33, LT-71124 Šakiai
Raštinės tel. (8 345) 60176
gimnazija@ziburys.sakiai.lm.lt

PAMOKŲ LAIKAS

1.8:00-8:45
2.8:50-9:35
3.9:45-10:30
4.10:50-11:35
5.11:55-12:40
6.12:50-13:35
7.13:45-14:30
8.14:35-15:20

NAUDINGOS NUORODOS

Pagarba mokslo pirmūnams ir aktyviausiems moksleiviams
2021-12-15
„Aš pažinau karalių tavyje...“
(V. Mačernis)
 
Išvengusi karantino ir pirmąjį pusmetį baigianti kontaktiniu būdu Šakių „Žiburio“ gimnazijos bendruomenė džiaugiasi ir artėjant Kalėdoms atsigręžia į metų pradžią, kad prieš šventes galėtų pagerbti geriausius ir aktyviausius mokinius.
Gruodžio 15 dieną Šakių „Žiburio“ gimnazijos salėje susirinko 21 moksleivis. Šiuos jaunuolius drąsiai galima vadinti pačiais protingiausiais, gabiausiais, drąsiausiais, sumaniausiais ir ryžtingiausiais gimnazistais. Tai moksleiviai, kurie 2020-21 mokslo metus baigė puikiais ir labai gerais pažymiais, garsino „Žiburio“ vardą olimpiadose, konkursuose, varžybose. Nors daugiau kaip pusmetį tęsėsi karantinas ir daugeliui buvo sunku įveikti save bei tvirtai apsispręsti savarankiškai mokytis, šie mokiniai rodė didžiausios motyvacijos pavyzdį, ne tik prisitaikė prie nuotolinio mokymo, perprato programas, bet sugebėjo parodyti pačius geriausius rezultatus.
Tai jau paskutinius metus gimnzijoje besimokančios ketvirtokės: 4a mokinė Gedvilė Steputaitytė, 4b mokinės Saulė Jurkšaitytė, Atėnė Petraitytė, Emilija Venskūnaitė, 4d mokinės Agneta Butkutė ir Kamilė Sutkaitytė, 4e mokinė Karolina Žemaitytė.
Nuo jų neatsilieka trečiokės: 3a klasės mokinės Gabija Bacevičiūtė, Ula alaševičiūtė, Austėja Ižganaitė, 3b klasės mokinės Viltė Ažukaitė, Luka Bernotaitytė, Aistė Urbonaitė, 3c klasės mokinė Iveta Česnulevičiūtė.
Nors pernai vos atėję į pirmą klasę pirmokai beveik visus metus mokėsi nuotoliniu būdu, bet sugebėjo puikiai prisitaikyti naujoje aplinkoje, dalyvauti olimpiadose ir konkursuose, puikiai mokytis. Tai 2a klasės mokinys Liutauras Mureika, 2b klasės mokiniai Augustė Bataitytė, Dovydas Ilgūnaitis, Liucija Vaičiūnaitė, 3c klasės mokinė Gustė Rekešiūtė. Daugelis iš jų yra įvairių olimpiadų ir konkursų prizininkai. Atskirai reikia paminėti 2c klasės mokinę Kamilę Indriūnaitę ir 4a klasės mokinį Vilių Frančiaką, kurie nors ir turėdami vieną kitą aštuntuką, yra puikūs ir aktyvūs mokiniai, savo žinias atskleidę už pamokų ribų, dalyvavę respublikinėse olimpiadose.
Šį Šakių „ Žiburio“ gimnazijos žiedą kalėdiškais akcentais papuoštoje aktų salėje pasveikino direktorė Jūratė Mozūraitienė ir pavaduotoja Margarita Liukaitienė. Iš nuoširdžių šypsenų  aiškėjo, kad moksleiviams ne tiek dovanos svarbu, kiek nuoširdus pokalbis, įvertinimas ir dėmesys. Baigiant V.Mačernio metus ir žvelgiant į šiuos puikius jaunus žmones, norisi visiems palinkėti „aukštųjų akimirkų“ gyvenime, noro pažinti, ieškot, atversti naujus puslapius, rasti išeitis iš susidariusių situacijų ir niekada neprarasti dvasinės tvirtybės.
 
Šakių „ Žiburio“ gimnazijos lietuvių k. mokytoja Danutė Aniulienė
NUOTRAUKOS
Kitos naujienos
PAGRINDINIS
© 2016 - 2024. Šakių “Žiburio” gimanazija. Visos teisės saugomos. Kopijuoti turinį be raštiško gimnazijos sutikimo griežtai draudžiama.
Kūrė: Justas Dėnas