KONTAKTAI

V.Kudirkos g. 33, LT-71124 Šakiai
Raštinės tel. (8 345) 60176
gimnazija@ziburys.sakiai.lm.lt

PAMOKŲ LAIKAS

1.8:00-8:45
2.8:50-9:35
3.9:45-10:30
4.10:50-11:35
5.11:55-12:40
6.12:50-13:35
7.13:45-14:30
8.14:35-15:20

NAUDINGOS NUORODOS

„Senais gerais“
2018-09-29
    Rugsėjo 29 d. Šakių „Žiburio“ gimnazijoje vyko tradicinis buvusių gimnazistų susitikimas „Senais gerais“. Į šį renginį sugužėjo virš 120 buvusių žiburiečių.
    Šventės pradžioje visi nustebome, ant scenos išvydę buvusius gimnazistus Mildą Vasiliauskaitę ir Feliksą Remeiką. Labai smagu, kad jie grįžo pas mus!  Staigmenos tuo dar nesibaigė, nes nuostabią smuiko ir fortepijono melodiją žiūrovams dovanojo taip pat buvusios mūsų gimnazistės Paulina Balniūtė ir Vaiva Šuopytė. Visų mylima ir gerbiama direktorė Jūratė Mozūraitienė tradiciškai tarė sveikinimo žodį ir labai džiaugėsi visais buvusiais gimnazistais, kurie nors trumpam ir vėl grįžo į mūsų mokyklą. Renginio vedėjus Mildą ir Feliksą netrukus pakeitė dabartiniai antrokai Kotryna Žaliaduonytė ir Adomas Vensas. Buvusiems „Žiburio“ gimnazistams buvo rodomas filmukas apie gimnazijos jubiliejaus šventę. Svečiai galėjo išvysti nuotraukų iš įvairių mokyklinių renginių. Džiaugiamės, kad į šį renginį atvyko ir visiems žiūrovams dainą „Septemper“ skyrė 2018-ųjų metų Dainų dainelės regioninio turo nugalėtojos. Smagu, kad Žygimantė, Kotryna, Vaiva, Paulina ir daugelis kitų merginų nepamiršta mūsų ir dovanoja savo dainas.
    Šiemet net devyni gimnazistai, laikydami valstybinius brandos egzaminus, surinko 100 balų įvertinimą. Jie buvo pakviesti susirungti trumpame protmūšyje, kad galėtume įsitikinti, ar tikrai buvę gimnazistai tebėra tokie gudrūs, ar savo išminties neišbarstė didmiesčių gatvėse. Į šmaikščius viktorinos klausimus ne visi „šimtukininkai“ greitai rado atsakymus, teko prašyti ir salėje esančių žiūrovų pagalbos. Linksmai užbaigę protmūšį, įteikę atminimo dovanėles dalyviams, galėjome atsipūsti ir pasiklausyti grupės „Būni“ atliekamų kūrinių.
    Gimnazijos viceprezidentas Šarūnas Vaičiūnas taip pat pasveikino visus, atvykusius į „Senus gerus“ bei pateikė siurprizą - prezidento Andriejaus Kardausko atsiųstą filmuką su linkėjimais iš Amerikos. Šventei baigiantis dar išgirdome Rasos Grinevičiūtės ir jos sesers Rūtos, kuri taip pat baigė mūsų gimnaziją, dainą. Merginos labai nuoširdžiai ir jautriai atliko žinomą kūrinį. Renginį tradiciškai vainikavo esamų ir buvusių gimnazistų daina „Mūsų dienos kaip šventė“.
    Šių metų renginio programa išskirtinė, nes scenoje labai aktyviai pasirodė buvę mūsų gimnazistai. Dėkojame jiems!  Tikimės, kad buvę žiburiečiai smagiai prisiminė čia praleistas dienas, pasidžiaugė susitikę buvusius klasės draugus ir mokytojus bei laukia kitų metų susitikimo.
Samanta Stanaitytė, 3c kl.
NUOTRAUKOS
Kitos naujienos
PAGRINDINIS
© 2016 - 2024. Šakių “Žiburio” gimanazija. Visos teisės saugomos. Kopijuoti turinį be raštiško gimnazijos sutikimo griežtai draudžiama.
Kūrė: Justas Dėnas