KONTAKTAI

V.Kudirkos g. 33, LT-71124 Šakiai
Raštinės tel. (8 345) 60176
gimnazija@ziburys.sakiai.lm.lt

PAMOKŲ LAIKAS

1.8:00-8:45
2.8:50-9:35
3.9:45-10:30
4.10:50-11:35
5.11:55-12:40
6.12:50-13:35
7.13:45-14:30
8.14:35-15:20

NAUDINGOS NUORODOS

Šakių rajono jaunimo forumas 2018
2018-09-15
    Š. m. rugsėjo 14-16 dienomis Šakių rajono jaunimas sugužėjo į jau antrą kartą vykusį Šakių rajono jaunimo forumą. Šiais metais forumas vyko Lukšiuose,  ir dalyviams bei organizatoriams užteko vieno savaitgalio pamilti šį miestelį. Gal tai dėl pačių sukurtos atmosferos? Gal dėl šilto rugsėjo oro ir smagių bei įtraukiančių veiklų?
    Pirmąją forumo dieną dalyviai klausėsi Gabrieliaus Liaudansko (geriau žinomo Svaro pseudonimu) pasakojimų, o vėliau lenktyniavo smagiose orientacinėse varžybose po Lukšių miestelį.
   Antroji diena prasidėjo trimis įdomiomis srautinėmis paskaitomis su Šakių vaikų dienos centro „Šypsenos“ vadove Jūrate Arštikaitiene, Šakių viešosios bibliotekos darbuotoja Inga Rutkauskiene ir psichologe Agne Mišeikaite. Jose sužinojome daug naujo apie savo tikslų siekimą, emocinį intelektą, „karjeros laiptus“ bei kaip tikslingai siekti svajonių. Po pietų dalyviai rinkosi sau mielą veiklą: vyko protmūšis apie XXI amžių, apyrankių pynimas iš parašiutui gaminti skirtos medžiagos bei kūrybinės studijos „Mena meną“ tapybos užsiėmimai. Vėliau ruošėmės vakaro programai – komandose kūrėme trumpus performancus - vaidinimus ir šokius, vis labiau pažinome vienas kitą ir pradėjome jausti komandos dvasią… Renginio atmosfera buvo puiki, o visoje mokykloje aidėjo plojimai ir šūksniai. Na, o vidurnaktį jau visi linksmai šokome diskotekoje, žiūrėjome filmus, sportavome ir liūdėjome, jog forumo pabaiga nenumaldomai artėja...
    Sekmadienį dalinomės praėjusių dienų įspūdžiais, džiaugėmės suradę naujų draugų, labai turiningai praleidę savaitgalį ir nemažai papildę savo žinių bagažą.
     Šiame forume dalyvavo 61 dalyvis, iš kurių net 19 mūsų gimnazijos moksleivių!
   Dėkojame visiems forumo organizatoriams – Šakių jaunimo sąjungos „Apskritasis stalas“ pirmininkei Juditai Ambrasienei, Šakių rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos pirmininkui Tautvydui Šukiui, studentėms Silvijai Venytei, Gintarei Grockytei ir Kamilei Povilaitytei. Džiaugiamės, kad forumą padėjo organizuoti ir gausus būrys moksleivių – Šakių „Žiburio“ gimnazistai Algimantė Dunaitytė, Auksė Puišytė, Simonas Buteikis, Samanta Stanaitytė, Raminta Majauskaitė, Auksė Pažereckaitė, Šarūnas Vaičiūnas, Agneta Butkutė, Robertas Puišys, Iveta Rudaitytė, Gustė Žukauskaitė bei draugai iš Kudirkos Naumiesčio Vinco Kudirkos gimnazijos Vaiva Valaitytė ir Paulius Kardauskas.
 
Raminta Majauskaitė, 3b kl.
NUOTRAUKOS
Kitos naujienos
PAGRINDINIS
© 2016 - 2024. Šakių “Žiburio” gimanazija. Visos teisės saugomos. Kopijuoti turinį be raštiško gimnazijos sutikimo griežtai draudžiama.
Kūrė: Justas Dėnas